Unable to display this Web Part. To troubleshoot the problem, open this Web page in a Microsoft SharePoint Foundation-compatible HTML editor such as Microsoft SharePoint Designer. If the problem persists, contact your Web server administrator.


Correlation ID:5bb4179f-7f98-80cc-1d60-159aca369a6f

Projektutveckling

 Wästbygg jobbar med egen projektutveckling inom våra tre affärsområden. Därför kan vi möta det behov som finns av bostäder och kommersiella lokaler på olika orter. Projektutveckling innebär att vi själva ansvarar för hela kedjan från markförvärv, tillståndsprocess och ända fram till en färdig byggnad. Antingen på egen hand eller i samverkan med en partner.

Våra utvecklingsprojekt uppförs oftast av vår egen entreprenadorganisation. På så sätt kan vi ta ett helhetsansvar från första diskussionen kring ett markköp fram till dess att det färdiga husets garantitid går ut. 

 

Har du mark? Vi vill gärna bygga mer!

Tomt- och fastighetsmark i bra lägen är alltid intressant för oss. Vi söker dig som har tomt- eller fastighetsmark som lämpar sig antingen för flerbostadshus eller kommersiellt byggande. Vårt primära verksamhetsområde sträcker sig från sydligaste delarna av Sverige upp till strax norr om Mälardalsregionen.
 
Vårt mål är att utveckla bostäder och kommersiella fastigheter där stor vikt läggs vid att varje projekts unika egenskaper ska komma till sin rätt. Vi har ett långsiktigt fokus och vill att den naturresurs som mark utgör används på ett hållbart sätt, både nu och i framtiden.
 
Läs mer om vårt helhetsansvar

 

Kontakt


Magnus Björkander
VD
040 - 655 78 14
magnus.bjorkander@wastbygg.se
 

 

AKTUELLA PROJEKT

KV TRÄDGÅRN

SVEDALA

 

MANDARINEN

VARBERG

 

SOLSKENSVÄGEN

TULLINGE

 

LILLHAGSPARKEN

GÖTEBORG

 

TUVEBO

GÖTEBORG

 

SEGE PARK

MALMÖ

 

LAS VEGA

HANINGE

 

KV PRIMUS

LILLA ESSINGEN