Unable to display this Web Part. To troubleshoot the problem, open this Web page in a Microsoft SharePoint Foundation-compatible HTML editor such as Microsoft SharePoint Designer. If the problem persists, contact your Web server administrator.


Correlation ID:0cb6179f-bff1-80cc-1d60-12967c31ccd1

Entreprenad bostad

Kvalitet och hållbarhet blir aldrig omodernt! Sedan vi byggde våra första bostäder 1981 har trender kommit och gått men den goda kvaliteten bestått. För att säkerställa kvalitet, en effektiv byggprocess och bra miljöval har vi ett noggrant kvalitets- och miljöledningssystem som ligger till grund för alla våra bostadsprojekt.

Vi bygger hem och boendemiljöer där människor ska bo och trivas under lång tid – i hyresrätt såväl som bostadsrätt, i storstad och småstad. Som en modern samhällsbyggare är miljö- och livscykeltänkandet centralt i våra projekt. Husen ska vara hållbara ur både ekonomisk och ekologisk synvinkel. En del av de bostadsområden som vi har byggt har haft vår egen projektutvecklingsorganisation som uppdragsgivare men vi har också byggt åt kommunala och privata beställare.

Efterfrågan på miljöcertifierade bostäder ökar, både från beställare och från de som så småningom ska flytta in i lägenheterna. Vi arbetar med certifieringssystemen Miljöbyggnad och Svanen, läs mer om det under Hållbarhet.

 

Vårt koncepthus
 

Kontakt

Mattias Klintbäck
Regionchef Väst
031-733 23 03
mattias.klintback@wastbygg.se

Anders Runberg
Regionchef Öst
08-684 041 05
anders.runberg@wastbygg.se

Pelle Brandt
Regionchef Mitt
033 - 23 30 05
pelle.brandt@wastbygg.se

AKTUELLA PROJEKT

BRF KRONHÖJDEN

PARTILLE

 

TRASTEN

BORÅS

 

KV TRAPPHUSET

SOLLENTUNA

 

TUVE

GÖTEBORG

 

BJÖRKENÄSPARKEN

LÖDDEKÖPINGE

 

ARKIVET 5

LUND

 

LILLSJÖNÄS

BROMMA